Thursday, December 30, 2010

Adam Daniel..



Wednesday, December 22, 2010

Tone..


How about d tone..??...dont know why..but,the most important thing here is..dont know what i'm trying to do...

Sunday, December 19, 2010

Father's Home


Seumur hidup aku,aku tak pernah terfikir nak memotret apa-apa tentang family aku.Cuma tiba satu hari aku dengar mak aku ckp "cik,ko tolong la amek gmba rumah kita ni sebelum nak roboh buat baru"..aku rasa terkesan gak,memang laa sedih sebab selama ni cuma gamba orang yang aku snap..tah kenapa seorang anak macam aku tak pernah nak utamakan mak ayah aku dalam hal photography ni.Anyway aku puas sebab allah takdirkan aku ditegur dgn mak.Aku tau laaa yang 'dia' sayang kat aku sebab 'dia' tak biarkan aku terus lalai...lupa dan alpa dengan hobi aku..so...aku nasihatkan kepada teman2 jurugambar...jangan lupa k potraitkan pic2 yang lebih penting dalam hidup kita ni sebelum kita rasa bangga dengan hasil artwork kita yang selalu dipuji dan disanjung orang....

Mak..Abah...ni gambar rumah kamu...nanti akan daku printkan sebesar mungkin untuk diabadikan di dinding rumah baru kita...ahahahah...




Saturday, December 18, 2010

Akad nikah Norazah & Fahrul






Friday, December 17, 2010

NUansa Pictures

http://www.nuansapictures.com/ korang tau ke ape mende ni??...klik arr...try jer..

Norazah & Fahrul






Coming Soon..muahahha..

Thursday, December 16, 2010

Nurhidayah & Abd Koha



Nurhidayah & Abdul Koha
19 - 20 Nov 2010
Felda Air Tawar 5

Actually,ini kali yang ke berapa puluh entah aku jadi O.P utk wedding..aku pon tak igt..anyway,aku enjoy laa dgn shot2 yang aku ambik ni..memandangkan si dayah ni member sekolah aku dulu..so..tak lah susah payah aku nak cr chemistry dgn minah ni..lgpun memang die jenis meriah...apepun..tahniah untuk Nurhidayah Dan Koha !!!...So aku uploadkan beberapa pages dr custom album yang aku buatkan untuk pengantin nih..






01

02


03

04

05

06

07


Friday, December 10, 2010

Cawan..


Aku tak tau ape yang best kat cawan nih..tapi yang aku tau..next month aku dang menganggur..so,kene cari kerja,kene buat kerja supaya aku leh bayar sume hutang2 aku...so...doakan aku berjaya dengan misi aku ni dah le yer.cheers!

Shout


ShoutMix chat widget

Pageviews

Popular Posts

Followers

About This Blog

Blog List

"Figuring out in the first place what that characteristic is -- figuring out what the essential qualities are and what characteristics convey and capture them"

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP