Sunday, April 18, 2010

Spartacus Final Episode..

**Image diadaptasi dari spartacus yang original..muehehehe,.sorry..



PErgh..lama wa tunggu.seminggu tuh nak download spartacus Ep 13...hari semuanya akan terlaksana...muahahaha..dari aku melayan masalah hidup yang tak pernah nak selesai nih..baik aku rehatkan diri aku dengan melayan Spartacus!!!..PEtang2 leh workout badan macam spartacus (hampeh,pagi tadi baru buat 20 minit dah kejang)....ok...chow!!..We Kill Them All!!!

14 comments:

adeq.sepi April 18, 2010 at 5:03 PM  

geli den melihatnya...hahaha..
ni badan sebenarke..
badan pinjam...
hahaha..tp mcm sesuai la ngn kulit tu..hahaha..(joke)
ni bile nak kuar filem ni..x sabar nak tgk..

Indra Anim April 18, 2010 at 7:03 PM  

Ekekeke...bdn pinjam laa...tringin gak nak mcm ni..hahahaha....nak workout but...haha...tak rajin...rajin awk mengomen yer..

Indra Anim April 18, 2010 at 7:24 PM  

Heh..ini bukan filem dik oi..tv series..mcm CSI tuh..but ade nakal sket..so mungkin tak kuar kot kat mlesia..dah habis dah download...dan dah tgk sampai habis...last skali..Kill Them All.!!

adeq.sepi April 18, 2010 at 7:26 PM  

hahaha..berangan jek la kamu nak dapt badan mcm 2..
x gelike?
hahaha...
hahaha..kenape sy rajin komen...
sebab die best...hehhe
xla..name sy pun sepi...so sy sepi...nak cr teman jek..nk buat bkate2..
lpas 2 komen2...hehehe..sy pun br wat blog...dulu rajin bc jek...mcm best lak join...
sy jumpe blog kamu lak...ms isi blog kamuj tgh hangat..hehehe...terus la sy go in...hehehe...ad blog yg best yg leh sy ikuti?

Indra Anim April 18, 2010 at 7:31 PM  

Badan macam ni geli?..bukankah ini lelaki yang di idamkan setiap wanita..muahahah....dengan pedang berdarah...Alaaa..skrg ni pun bukan tak hangat..tp saje tanak melayan...biarkan berlalu...kan kan..itu lebih baik..skang tgh pikir nak carik citer ape lak nak tgk pasni...Blog ek?..huhuh..kurang mengetahui sbnrnyer..sbb actually blog sy ni utk project foto sy...

adeq.sepi April 18, 2010 at 9:11 PM  

hahaha...menggelikan adlah...tp seksi gak la...hahahaha..
skng pun ngah hangat ka?..ya..biar berlalu..citer ap?
tgk revolusi kl drift 2 tu..dieorng kate best..tp sy x tgk lg..kamu layan ke cete melayu nih..
oo...sy telah mnjadikan blog kamu..blog mngomen lak yek..hehehe..sory..

Cik_Kala April 19, 2010 at 8:31 AM  

"Badan macam ni geli?..bukankah ini lelaki yang di idamkan setiap wanita..muahahah...."

aku tak suke body camni pun, mungkin aku je yang pelik, tidak seperti awek2 lain...

aku suke yang chubby2 cam doremon...

Indra Anim April 19, 2010 at 10:44 AM  

Adeq :takperlaa komen jer..takde sape pon nak komen..KL drift ek..hehehe...sbb tak brape pndai sgt tgk citer2 camtu..sy suke cite yg pelik2 skit..

Cik kala : woooo...patot arr aku ajak zuel workout die sengih jer...ko tak bagi rupernyer..

adeq.sepi April 19, 2010 at 5:29 PM  

cite pelik cmne?...mg x lyn cete mlyuke..
cmne la..filem kt nk mju...hehe...

Indra Anim April 19, 2010 at 5:43 PM  

Mcm2laaaa...cite2 yg org tak suke tgk...hahaha...sy suke..tp bukan yg pelik sgt laa...alaa camne nak tgk kalo tgk sambil dahi berkerut sbb terpaksa..

adeq.sepi April 19, 2010 at 6:08 PM  

hahaha...mmg la x cube mengexplore kan diri dalam dunia perfileman melayu..
kamu jgn la fikr high jek ble tgk cete melyu...kamu terime cete 2 seperti kamu menerima dri kamu sndiri...(sedehana)then kamu akan enjoy...mst x kerut dahinya...
hehehe..
kamu ske tgk cete omputih jek ke?
hehehe.....sy da lame x tgk wayang...sejak kesibukan sbg seorg student melande..

Indra Anim April 20, 2010 at 12:27 PM  

Huhuh...adeq sepi..sy ni lagi laa lame tak tgk wayang..sbb mmg kurang gemar ke tmpt2 gelap begitu..tah yer..even kluar pon tak pernah trlintas nak tgk wayang...
Diri ini bkn tanak menerima...tapi..masih tidak boleh menerima..tapi ade gak citer2 yg best..tak dinafikan sy penah tgk wayang..citer baik punya cilok...sbb masa tu mmg tgh cilok waktu ofis..muahahaha...

adeq.sepi April 20, 2010 at 2:24 PM  

ooo...cete afdlin...mmg best2...
sy pun ske...tp kalo sy nak tgk wayang...sy tgk dulu pengarahnye sape..
kalo setakat cete prof mohidien 2...sy pun x layan...cte die semo merepk..
hehehe
oo..ye ke kamu x ske tgk wayang...hehehe..bagus..
sy time stress n ad kawan ajak br g..kalo nk g sndri...mmg xdela..
certa indon kamu layan x?
hehehe...

Indra Anim April 20, 2010 at 7:50 PM  

Ketika cinta bertasbih?...huh...terbaek beb!!!!!!

Shout


ShoutMix chat widget

Pageviews

Popular Posts

Followers

About This Blog

Blog List

"Figuring out in the first place what that characteristic is -- figuring out what the essential qualities are and what characteristics convey and capture them"

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP